YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fırında taciz iddiası

21.04.2011 - Samsun'un Canik ilçesinde, küçük yaştaki 2 kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen fırıncı tutuklandı.

Fırında taciz iddiası

Samsun'da fırıncı 60 yaşındaki A.P., komşusunun kızı 9 yaşındaki Z.P.'yi fırına kilitleyerek cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi Hünkar Sokak'ta oturan Z.P., ilköğretim okulu öğrencisi kızı Z.P.'yi kardeşi E.P. ile evlerinin altında bulunan fırına ekmek almaya gönderdi. Küçük kız 3 ekmek aldıktan sonra, fırın sahibi A.P. tuvalete gideceğini söyleyerek Z.P.'den kasaya bakmasını istedi. E.P. ise aldığı 3 ekmekle birlikte eve gitti. A.P. daha sonra iddiaya göre fırının kapısını kilitleyip Z. P.'yi öpüp eliyle ve cinsel organıyla taciz etti. Daha sonra 'Kimseye söyleme. Rezil oluruz seni de öldürürüm' dedi.

MERAK EDEN ANNE AŞAĞI İNDİ

Bu sırada anne Z.P. kızı eve dönmeyince fırına indiğinde kapının kilitli olduğunu gördü. Kapıyı çalmaya başladı. Açan olmayınca bu kez bağırıp cama vurdu. Bir süre sonra fırıncı A.P. kapıyı açtı. Kızını fırının bir köşesinde ağlayarak bulan anne kızıyla birlikte eve döndü. Küçük Z.P. annesine "Beni öptü. Eliyle vücudumu okşayıp cinsel organını gösterdi. Kimseye söylememem konusunda uyardı. Anlatırsam öldüreceğini söyledi" diyerek başından geçenleri anlattı.

'TUVALETTE OLDUĞUM İÇİN KAPIYI AÇAMADIM'

Kızının anlattıkları karşısında şoka giren anne polise giderek şikayetçi oldu. gözaltına alınan A.P. suçlamayı kabul etmeyerek kendini şöyle savundu:

"Çocuklar fırının üstünde oturur ve onlara ara sıra hediye alırdım. Olay günü iki kardeş ekmek almaya geldi. Küçük olanı 3 ekmek alıp çıktı. Büyük kız ise 'sen git ben geleceğim' dedi. Ben de Z.P.'ye tuvalete gideceğimi söyleyip kasada durmasını istedim. Ben tuvaletteyken kapı çalındı açamadım. Ardından cama vurulunca tuvaletten çıktım ve camda annesiyle karşılaştım. Daha sonra da kızını alıp gitti."

Politeki işlemlerinin ardından 'küçük yaşta kız çocuğunu alıkoymak ve cinsel taciz' suçlarından adliyeye sevk edilen A.P. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler