YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fuhuş Yaptırdığı Iddia Edilen 2 Şüpheli Serbest Bırakıldı

Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, İlkadım İlçesi'nde oturan Can Ç., bir süre önce hakkında ahlak polisi tarafından işlem yapılan D.D.Ç. adlı kadınla

Fuhuş Yaptırdığı Iddia Edilen 2 Şüpheli Serbest Bırakıldı

Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, İlkadım İlçesi'nde oturan Can Ç., bir süre önce hakkında ahlak polisi tarafından işlem yapılan D.D.Ç. adlı kadınla tanışıp 1000 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdi. Şüpheli daha sonra kendisini müteahit olarak tanıtıp D.D.Ç.'yi kandırarak sevgili oldu. Can Ç. emlakçı olarak tanıttığı arkadaşı Tahsin Ö.'nün de genç kadınla para karşılığı cinsel ilişkiye girmesini sağladı.
Ardından şüpheliler ev tutup D.D.Ç.'yi erkeklere para karşılığı fuhuş yaptırmaya başlayıp elindeki paraları da aldı. D.D.Ç. polise gidip başından geçenleri anlatarak şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis dün iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün 'fuhuş için yer temin etmek' ve 'fuhuşa aracılık etmek' suçlarından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler