YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç, Atatürk Ortaokulu’nda

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım'da bulunan Atatürk Ortaokulu’na misafir oldu.Davet üzerine gittiği Atatürk Ortaokulu'nda...

Genç, Atatürk Ortaokulu’nda

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım'da bulunan Atatürk Ortaokulu’na misafir oldu.

Davet üzerine gittiği Atatürk Ortaokulu'nda Okul Müdürü İsmail Fıçıcı, müdür yardımcıları, okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerle görüşen Başkan Genç, öğrencilerin de yakın ilgisiyle karşılaştı. Eğitimin her şeyden önce geldiğini belirten Başkan Genç, "Eğitim olmadan hiç bir şey olmaz. Bunun bilincinde olarak en çok eğitim ve kültüre yatırım yapıyoruz" dedi.

Canik'te eğitim yuvalarına 3 milyon liranın üzerinde fiziki ve teknolojik yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, "Aslında belediye olarak bizim görevimiz değil, ancak eğitim denildiğinde benim için akan sular durur. Belki meyvesini hemen alamadık ama önceliğimizi hep eğitime verdik. Canik'in dört bir köşesini eğitim yuvalarıyla, kültür ve spor merkezleriyle donattık. Çünkü bizim en çok önemsediğimiz konu çocuklarımız ve gençlerimiz. Onları geleceğe ne kadar iyi hazırlayabilirsek, o kadar mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Okul idaresinin konferans salonu isteğini de boş çevirmeyen Başkan Genç, "Canik'te veya başka bir bölgede birçok okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirdik. Bunun yanında kütüphane, bilgisayar gibi teknolojik yatırımlar yaptık. Eğitimin Canik'i, İlkadım'ı olmaz. Eğitim yuvalarımızın problemlerini çözmek ve çocuklarımıza şartları daha iyi eğitim yuvaları oluşturmak bizlerin görevi. Yavrularımızın psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissedecekleri, daha güzel okullar oluşturmanın gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra okul idarecileri ile birlikte okulu gezen Başkan Genç'e öğrenciler sevgi gösterisinde bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Genç, onların fotoğraf isteğini de kırmayarak çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler