YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç Kadının Şüpheli Ölümü

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da 20 yaşındaki Ceylan Çalışkan, misafir olarak gittiği eski eşi U.K.'nın evinde ölü bulundu. Olay bugün İlkadım İlçesi Adalet

Genç Kadının Şüpheli Ölümü

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da 20 yaşındaki Ceylan Çalışkan, misafir olarak gittiği eski eşi U.K.'nın evinde ölü bulundu.
Olay bugün İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. 1 çocuk annesi Ceylan Çalışkan, dün akşam saatlerinde, ayrıldığı eski eşi U.K.'nın 5 katlı apartmanın zemin katındaki evine misafir olarak gitti. İkili evde bir süre alkol aldıktan sonra uykuya daldı. Bugün akşam saatlerinde uyanan U.K., iddiaya göre, Çalışkan'ın ağızından köpük geldiğini ve hareketsiz yattığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, genç kadının öldüğünü belirledi.
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölümü şüpheli bulan savcı soruşturma başlatırken, U.K. ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler