YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözaltına Alınan Emlakçı Serbest Bırakıldı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da günü birlik kiraya verdiği evlerde fuhuş için yer temin ettiği ve fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla polis

Gözaltına Alınan Emlakçı Serbest Bırakıldı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da günü birlik kiraya verdiği evlerde fuhuş için yer temin ettiği ve fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan emlakçı 29 yaşındaki F.S. nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Olay, dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri emlakçılık yapan F.S.'nin iddiaya göre günü birlik kiraya verdiği evlerde erkeklere para karşılığı fuhuş yaptırdığını belirledi. Yapılan takip ardından sivil ekipler şüphelinin kiraya verdiği eve baskın düzenleyip fuhuş yapıldığını tespit etti. F.S. gözaltına alındı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün 'fuhuş için yer temin etmek' ve 'fuhuşa aracılık etmek' suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler