YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Havza'da Eğitim Toplantısı

 Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora Başkanlığında Havza ilçesinde yapıldı.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora Başkanlığında Havza ilçesinde yapıldı. Asarcık, Havza, Ladik, Kavak ve Vezirköprü ilçeleri 2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Havza Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Cora başkanlığında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Eğitim Denetçileri Grup Başkanı Mehmet Küyük, İl Denetçileri, Asarcık, Havza, Ladik, Kavak ve Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve okul idarecileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk’ün açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, yapılan toplantının amacının eksikleri ve sorunları yerinde tespit etmek olduğunu söyledi. Cora, "Önceden uzaktan sorulurdu, 'Bu yıl eksiğimiz var mı?' diye. Bu anlayış artık değişti. Benim için esas olan sorunun yerinde tespiti. O yüzden bu tür toplantıları ilçelerimizde yapıyoruz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Geçen yıla göre bu yıl hazırlıklarımız daha noksansız" dedi. Konuşmaların ardından Asarcık, Havza, Ladik, Kavak ve Vezirköprü ilçeleri 2013-2014 eğitim öğretim yılı hazırlıkları, okulların ve eğitim kurumlarının durumu, yeni yasal düzenlemeler hakkında bilgilendirme gibi konular görüşüldü. Toplantının son bölümünde ise okul İdarecilerinin sorunları, eğitim kurumları ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri dinlendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler