YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlkadım'da Güvenli Park Projesi Hayata Geçirilecek

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Anne ve babalar parklardaki çocuklarını güvenlik kameraları sayesinde internet üzerinden takip edebilecek" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Anne ve babalar parklardaki çocuklarını güvenlik kameraları sayesinde internet üzerinden takip edebilecek" dedi. Tok, yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesinin yeni projelerle her gün büyüdüğünü söyledi. İlçede "Güvenli Park" projesini hayata geçirmeyi planladıklarını anlatan Tok, "İlçemizdeki çocuk parkları ve spor parklarına yerleştireceğimiz yüksek kaliteli güvenlik kameraları sayesinde haftanın her günü 24 saat canlı olarak ailelere izleteceğiz ve izleyeceğiz. Yani ailelerimiz çocuklarını internet üzerinden takip edebilecek. Proje kapsamında parklarda aydınlatma sistemini değiştireceğiz. Daha sonra iyi şekilde aydınlanan parklarımıza güvenlik kameralarını monte edeceğiz" diye konuştu. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için Gençlik Merkezi de inşa edeceklerini vurgulayan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak gençlerimizi topluma kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Gençlerimiz için Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin temelini atıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler son derece olumlu geçti. İlçemiz Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezine ev sahipliği yapacak. Gençlerimizin sportif faaliyetlerden eğitim faaliyetlerine kadar her konuda vakit geçirebilecekleri bir merkez inşa edeceğiz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler