YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanoda Türkiye 1.si Çarşamba’dan

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Durgun Su Kano Yarışması’nda Türkiye 1.si olan belediye sporcusu Muhammet...

Kanoda Türkiye 1.si Çarşamba’dan

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Durgun Su Kano Yarışması’nda Türkiye 1.si olan belediye sporcusu Muhammet Yeşilyurt’u ödüllendirdi. Başkan Dündar, sporculara İlçede kuracakları Uluslararası Kano Merkezi’nin müjdesini verdi.

Çarşamba Belediyesi Kano Sporcusu Muhammet Yeşilyurt, 8-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Sakarya Poyrazlar Göleti’nde yapılan Türkiye Durgun Su Kano Yarışması’nda 500 metrede Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon Yeşilyurt, Kano Antrenörü Süleyman Şişli ve diğer kanocuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba ilçesindeki kano tesislerini uluslararası standartlara çıkaracaklarını açıkladı.

Türkiye Şampiyonu Muhammet Yeşilyurt’u ödüllendiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Yeşilırmak kenarında kurulan Su Sporları Merkezi ve Bireysel Spor Salonu’nda kurs gören sporcularımız kısa sürede başarı elde ettiler. Bu başarıların artarak devam etmesi için Yeşilırmak üzerinde yeni çalışmalar yapıyoruz. Sedde ve sahil yolları çalışmalarımızın devam ettiği Yeşilırmak nehir yatağı üzerinde, gezi ve turizm amaçlı nehir ulaşımı projemiz hayata geçiyor. Yeşilırmak kıyısında devlet hüküm ve tasarrufu altındaki yaklaşık 600 dönüm alan belediyemize tahsis edildi. Adapark 2. Etap Çalışmaları ile birlikte devam eden çalışmalar kapsamında ilçemize Uluslararası Su Sporları Merkezi kuracağız” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler