YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavak'ta Avrupa Birliği Kırsal Destekleme Fonu Toplantısı Yapıldı

Kavak'ta Avrupa Birliği Kırsal Destekleme Fonu tanıtım toplantısı yapıldı.

Kavak'ta Avrupa Birliği Kırsal Destekleme Fonu tanıtım toplantısı yapıldı.

Tarım ve Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörü Tolga Özongan, bir restoranda düzenlenen toplantıda, katılımcılara, Avrupa Birliği Kırsal Destekleme Fonu'ndan faydalanma kurallarını anlattı.

Avrupa Birliği Destekleme Fonu'ndan işletmecilere yüzde 50 hibe desteği verildiğini anımsatan Özongan, "Alacağınız desteğin yarısı sizden, yarısı da fondan hibe olarak veriliyor. Destek hibesini yapacağınız projeye dayandırmanız gerekiyor" dedi.

Çalışmalarını, yabancı paranın Türkiye'ye gelmesini sağlamak amacıyla yürüttüklerini belirten Özongan, bunun işletmelere tanınmış kaçırılmaması gereken fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Günay / Fatma Kalay

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler