YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavak'ta Stratejik Planlama Semineri

 Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünce 2015 - 2019 yılları için hazırlanacak stratejik planın görüşülmesi amacıyla Kavak'ta seminer düzenlendi.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünce 2015 - 2019 yılları için hazırlanacak stratejik planın görüşülmesi amacıyla Kavak'ta seminer düzenlendi. İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü salonunda yapılan seminere, Asarcık, Kavak ve Ladik ilçelerindeki milli eğitim şube müdürleri, halk eğitim merkezi müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Seminerde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planlama Sorumlusu Kenan Kantarcı, 2015- 2019 yılları için okullar ve kurumlarda hazırlanacak stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaynakların stratejik önceliklere göre dağıtılmasını ve geleceğe yönelik hedeflerin gerçekleştirilecek nitelikte olması gerektiğini söyleyen Kantarcı, "Bu programda yer alan adımların plan hazırlama sürecinde önemle takip edilmesi ve uygulanması, milli eğitim müdürlükleri ile okulların, kurumların stratejik planlarının amacına uygun olarak hazırlanması gerekmektedir" dedi. Kantarcı, seminerin sonunda soruları yanıtladı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler