YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada Oğullarını Kaybeden Aile, Adalet Istedi

Ayhan AYDEMİR / BAFRA Samsun'un Bafra İlçesi'nde 8 Ekim 2016 günü meydana gelen kazada Murat A. yönetimindeki 34 PF 5849 plakalı otomobil,

Kazada Oğullarını Kaybeden Aile, Adalet Istedi

Ayhan AYDEMİR / BAFRA Samsun'un Bafra İlçesi'nde 8 Ekim 2016 günü meydana gelen kazada Murat A. yönetimindeki 34 PF 5849 plakalı otomobil, Batuhan Çağlayan yönetimindeki 55 FH 396 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü Batuhan Çağlayan ağır yaralı olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Çağlayan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kazanın ardından gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan otomobil sürücüsü Murat A., Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 15 bin TL kefaletle serbest bırakıldı. Mahkemenin verdiği karara tepki gösteren baba Orkun Çağlayan şunları söyledi:
"8 Ekim 2016 tarihinden itibaren 3 kez mahkeme görüldü. Murat A. ikinci duruşmada 15 bin TL kefalet ile serbest bırakıldı. Bilirkişi raporuna göre asli ve tam kusurlu sayılan sürücü şu anda serbest bırakıldı. Biz o tarihten itibaren her sabah saat 8'de oğlumun yanındayız, ölmemiş gibi her gün buradayız. Her şey bu kadar kesinken mahkeme hala neyin peşindedir?"
ANNEDEN BEDDUA
Anne Serpil Çağlayan ise geceleri uyku uyuyamaz olduğunu belirterek, "Benim oğlum kazaya değil cinayete kurban gitti. Benim oğlumu öldüren elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Bu katilin arkasında kim var da bunu bu kadar koruyorlar. Allah'ı da mı unuttular. Ben adalete değil cenabı Allah'a güveniyorum. Bana ne yaşattılarsa Rabbim de ona yaşatsın" diye konuştu.
16 Şubat 2017 günü Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma ise 9 Mart 2017 tarihine ertelendi.

Kazada Oğullarını Kaybeden Aile, Adalet Istedi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler