YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız kardeşini elle taciz edeni bıçakladı

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde gittiği evde bir kızla ilişkiye girmek isteyen, askerden izinli gelen 21 yaşındaki K.U.T., kızın ablası tarafından karnından bıçaklandı

Kız kardeşini elle taciz edeni bıçakladı

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde gittiği evde bir kızla ilişkiye girmek isteyen, askerden izinli gelen 21 yaşındaki K.U.T., kızın ablası tarafından karnından bıçaklandı. Yaralanan genç, Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli S.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Vezirköprü İlçesi'nde dün gece meydana gelen olayda, askerden izne gelen K.U.T., S.C. (20) ve 19 yaşındaki kız kardeşi S.C.'nin evlerine gitti. İddialara göre, S.C. ile cinsel ilişkiye girmek isteyen ve alkollü olduğu ileri sürülen K.U.T., geceyi de kızların evinde geçirmek istedi. Ancak abla - kardeş, K.U.T.'nin evde kalmasına izin vermedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada S.C. mutfakta bulunan ekmek bıcağını alarak kız kardeşini elle taciz eden K.U.T.'nin karnına sapladı. Yaralı genç, evden dışarıya çıkarak kaçtı. Ancak bir süre sonra yere düşerek baygınlık geçirdi.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. K.U.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan S.C. ise ifadesinde K.U.T.'nin gece vakti evlerine geldiğini söyleyerek, "Kendisini daha önceden de tanırız. Alkollü şekilde eve geldi. Geceyi bizim evimizde geçirmek istedi. Biz de kabul etmedik. Bu sefer kardeşimi taciz etmeye başladı. Yapmamasını söyledik. Tartışma çıkınca da bu olay meydana geldi" dedi.

Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen S.C. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler