YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhabirlerin Sergisi Açıldı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- BASIN İlan Kurumu Samsun İl Müdürlüğü (BİK) ve İlkadım Belediyesi'nin işbirliğiyle Samsun'da görev yapan muhabirlerin çektiği fotoğraflardan

Muhabirlerin Sergisi Açıldı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- BASIN İlan Kurumu Samsun İl Müdürlüğü (BİK) ve İlkadım Belediyesi'nin işbirliğiyle Samsun'da görev yapan muhabirlerin çektiği fotoğraflardan oluşan 'Muhabirlerin Objektifiyle Geçmişten Geleceğe Samsun Fotoğraf Sergisi' açıldı.
Basın İlan Kurumu Samsun İl Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi tarafından Samsun'da görev yapan muhabirlerin çektiği 96 fotoğrafın yer aldığı 'Muhabirlerin Objektifiyle Geçmişten Geleceğe Samsun Fotoğraf Sergisi' Tütün İskelesi-Kurtuluş Yolu üzerinde düzenlenen törenle açıldı. Kurdele kesimi öncesi konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şöyle dedi:
"Fotoğrafların hepsi bir emeğin sonucu ortaya çıkmış. Bu tür faaliyetler beni mutlu ediyor. Benim şehrim artık aldı başını gidiyor. Benim şehrim artık Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olma yolunda bir iddia ortaya koyuyor. Yani spor, sanat, kültür, sağlıkve eğitimde Allah’ın izniyle önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde 19 Mayıs 1919’un 100'üncü yılının seneyi devriyesine yakışır bir düzeye gelecek diye düşünüyorum. Bir emek verdiğimizde bizim şehrimiz buna anında cevap veriyor ve anında güzelleşiyor. Bir şehri güzelleştirmek o kadar kolay değil. Ancak Samsun’u küçük dokunuşlarla ne hale getirdik.”
Sergi hakkında katılımcılara bilgi veren Basın İlan Kurumu Samsun İl Müdürü Mustafa Bayraktar ise, sergi için Samsun ve ilçelerdeki muhabirlerden toplam 200 fotoğraf geldiğini söyledi. Bayraktar, "Bunlardan eleme yaptık ve sergiledik. Amacımız onların emeklerini ve alınterlerini bir nebze olsun yansıtmaktır. Bu sergide satılacak fotoğrafların yüzde 49’u muhabirlere kalacak, yüzde 51’i de daha sonra çocuklarla ilgili bir vakfa bağışlanacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından katılımcı protokol üyeleri tarafından kurdele kesildi ve sergi gezdi. Sergi bu akşam sona erecek.

Muhabirlerin Sergisi AçıldıMuhabirlerin Sergisi AçıldıMuhabirlerin Sergisi Açıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler