YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OMÜSEM Sanat Kursları Başladı

 Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan sanat kursları başladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan sanat kursları başladı. OMÜSEM ve Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlatılan kurslarda resim, ebru ve seramik dersi veriliyor. Samsun Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tamer Aslan, Ezgin Yetiş, Mustafa Türkmen'in eğitmenliğinde düzenlenen sanat kurslara yeni beceriler kazanmak, var olan becerileri geliştirmek için çok sayıda vatandaş katılıyor. Resim, ebru ve seramikle ilgili hem teorik hem de pratik bilgi verildiği, yetişkinlere yönelik olarak düzenlenen kursların aylık 16 saatlik periyotlar şeklinde gerçekleşeceği bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler