YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pompalı Tüfekle 2 Kişiyi Yaralayan Şüpheli Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da pompalı tüfekle ateş edip 1'i ağır 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 18

Pompalı Tüfekle 2 Kişiyi Yaralayan Şüpheli Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da pompalı tüfekle ateş edip 1'i ağır 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 18 yaşındaki Enes Taşbaş, tutuklandı.
Olay, dün İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi'nde meydana geldi. Enes Taşbaş ile 16 yaşındaki K.K., 2 ay önce kavga edince aralarında husumet oluştu. Enes Taşbaş, dün yolda yürüyen K.K.'yı görünce yanında bulunan pompalı tüfekle ateş ettikten sonra kaçtı. Açılan ateş sonucu K.K. sol kalçasına ve her iki ayağına isabet eden saçma taneleriyle yaralandı. Bu sırada yoldan geçen Selami Gümüşsoy'da saçma taneleriyle her iki ayağından hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. K.K.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüpheliyi dün yakalayıp gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Taşbaş, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler