YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun İnönü Ortaokulu’Nda Yetenekli Öğrenciler Yarıştı 

Özge Düzgün/Samsun, (DHA)- Samsun'un Canik İlçesi'ndeki İnönü Ortaokulu'nda Müzik Öğretmeni Onur Güven tarafından çocuklara müziği sevdirmek ve benimsetmek amacıyla projelendirilen

Samsun İnönü Ortaokulu’Nda Yetenekli Öğrenciler Yarıştı 

Özge Düzgün/Samsun, (DHA)- Samsun'un Canik İlçesi'ndeki İnönü Ortaokulu'nda Müzik Öğretmeni Onur Güven tarafından çocuklara müziği sevdirmek ve benimsetmek amacıyla projelendirilen O Ses İnönü Okulu Müzik Yarışması'nda muhteşem sesler birbiriyle yarıştı.
O Ses İnönü Müzik Yarışması'na toplamda 75 öğrenci başvururken, elemeler sonucunda finale 25 öğrenci kaldı. Öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla O Ses İnönü Müzik Yarışması'nın finali gerçekleşti. Öğretmen ve müzisyenlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada ilk 5'e giren öğrencilere Okul Müdürü Mustafa Gram tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere bu güzel etkinliği hatırası kalması adına katılım belgesi verildi.
Yarışmada birinci olan öğrenci Gökhan Şahin' e 1 adet org hediye edilirken, ikinci olan öğrenci Onur Şahin' e 1 adet keman ve üçüncü olan öğrenci Merve Irmak' a da 1 adet gitar, müzik öğretmeni Onur Güven tarafından verildi.
O Ses İnönü Müzik Yarışması'nın bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çeken öğretmen Onur Güven, bu tür eğlenceli etkinliklerle öğrencilere yönelik farkındalık yaratmak istediklerini söyledi. Güven, "Bu yarışmada; yetişen yeni nesle müziği sevdirmek, benimsetmek, öğrencilerimizin özgüvenini ve kendini rahat ifade etmelerini desteklemek amaçlamıştır" dedi.

Samsun İnönü Ortaokulu’Nda Yetenekli Öğrenciler Yarıştı 

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler