YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun'da Yaşlı Ve Engellilere Saç- Cilt Bakımı

SAMSUN, Samsun'da, Mesleki Eğitim Merkezi bünyesindeki Kuaförlük ve Erkek Bölümü öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Samsun'da Yaşlı Ve Engellilere Saç- Cilt Bakımı

SAMSUN, Samsun'da, Mesleki Eğitim Merkezi bünyesindeki Kuaförlük ve Erkek Bölümü öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler, Özel Mutlu Bakım Merkezi'nde kalan yaşlı ve engellilere 'bakım hizmeti' sundu. Merkez olarak, belirli periyotlarda huzurevlerini ziyaret ederek yaşlılara bakım hizmeti verdiklerini söyleyen Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Malik Güleçyüz, "Yaşlılarımızı saçlarını kesiyor, cilt bakımlarını yapıyoruz. Böylece hem onları ziyaret ederek moral veriyoruz hem de sağlıklı yaşamlarına katkı sağlamış oluyoruz. Bugün de, Engelliler Günü'nde de engelli ve yaşlı büyüklerimizi unutmayarak onları ziyaret ettik ve bakımlarını gerçekleştirdik" dedi.
Özel Mutlu Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Gamze Çakır ise, "Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerinin hastalarımızın kaliteli yaşam sürmeleri adına çok faydalı oluyor. Bu etkinliklerin bir tanesini de bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Meslek Edindirme Kuafor ve Erkek Berberliği Bölümü öğrencilerimize ve değerli öğretmenleri Malik Güleçyüz ile Bülent Batal'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Samsun'da Yaşlı Ve Engellilere Saç- Cilt BakımıSamsun'da Yaşlı Ve Engellilere Saç- Cilt BakımıSamsun'da Yaşlı Ve Engellilere Saç- Cilt Bakımı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler