YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsunspor: "9 Kişi De Kalsak Maç Kazanacak Bir Takımız"

İlker AKTAŞ/SAMSUN, Antalyapor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor'da bugün alınan galibiyetin mutluluğu göze çarptı. Tek idmanla Elazığspor mücadelesinin hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılarda futbolcuların

Samsunspor: "9 Kişi De Kalsak Maç Kazanacak Bir Takımız"

İlker AKTAŞ/SAMSUN, Antalyapor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor'da bugün alınan galibiyetin mutluluğu göze çarptı. Tek idmanla Elazığspor mücadelesinin hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılarda futbolcuların neşeli tavırları dikkati çekti.
Karşılaşmada 10 kişi kalmalarına rağmen Antalyaspor maçını kazanan oyuncularını kutlayan Erhan Altın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bir maçı daha geride bıraktık. Şimdi önümüzde Elazığspor mücadelesi var. Bütün konsantremizi ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Oyuncularımla 20 dakika görüntülü analiz yaptık. Yarın da bu analizlerimizi pratiğe dökeceğiz. Bütün maçlarımız zor. Kolay maç yok."
Taraftarlarıa da teşekkür eden Erhan Altın, bu konuda şöyle konuştu:
"Bizi 90 dakika boyunca hiç susmadan desteklediler. Oyuncularım da o destekle galip gelmeyi başardı. Bu galibiyette onların çok büyük payı var. Ama biraz daha stadı dolduralım, diyorum. Çünkü çember daralıyor ve bu daralan çemberde coşkulu taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim amacımız onları mutlu etmek. İçerideki ilk maç olan Karşıyaka mücadelesinde ondan sonraki haftalarda taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Bu takım onların takımı. Bu takım lige çıkacaksa onların sayesinde çıkacak."

Samsunspor: Samsunspor: Samsunspor:

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler