YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsunspor Kaptanı Musa : "hedefe Ilerlemek Istiyoruz"

İlker AKTAŞ/SAMSUN, Deplasmanda alacakları galibiyetin kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirten Musa Aydın, "Artık ligin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Geçen hafta

Samsunspor Kaptanı Musa : "hedefe Ilerlemek Istiyoruz"

İlker AKTAŞ/SAMSUN, Deplasmanda alacakları galibiyetin kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirten Musa Aydın, "Artık ligin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Geçen hafta Orduspor önünde zor da olsa kazandık ve bu maçtan dersler çıkardık. Takım olarak şimdi sadece Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandık" diye konuştu. Rakiplerini son haftalarda ciddi bir çıkış içerisinde olduğunu vurgulayan Musa Aydın, şöyle devam etti:
"Biz ligin 2’nci yarısındaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunun içinde Gaziantep'e kazanmak için gideceğiz. Samsunspor'un yeri Süper Lig. Ben ve takım arkadaşlarım bu bilinçle çalışıyor, mücadele ediyoruz. İnşallah hafta sonu sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız ve hem camiamızı sevindiririz, hem de hedefimize emin adımlarla ilerleriz."
İVANOV'A SÜRPRİZ
Bu arada Samsunspor'un devre arasında renklerine bağladığı Galin Ivanov’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 27 yaşına giren Bulgar futbolcu, doğum günü pastasını takım arkadaşları ile birlikte kesti.
İSTEKLİ ÇALIŞTILAR
Öte yandan Samsunspor, pazar günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde çalışan kırmızı beyazlı futbolcuların son derece istekli oldukları gözlendi.

Samsunspor Kaptanı Musa : Samsunspor Kaptanı Musa :

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler