YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsunspor’Da Iki Yeni Transfer

- SAMSUNSPOR bugün düzenlenen imza töreniyle John Chibuike ve Elazığspor'dan Çağrı Ortakaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.  TFF 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün

Samsunspor’Da Iki Yeni Transfer

- SAMSUNSPOR bugün düzenlenen imza töreniyle John Chibuike ve Elazığspor'dan Çağrı Ortakaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile Nijeryalı John Chibuike ve Elazığspor'dan Çağrı Ortakaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İki futbolcu Samsunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Rüştü Arapoğlu, Sportif Direktör Coşkun Zeren ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Burada konuşan John Chibuike, Samsunspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Takımın hedeflerini biliyorum. Kulübün büyüklüğünü biliyorum. Bu hedefler doğrultusunda çok çalışmamız gerekecek. Ben de o çalışmayı göstereceğim. Eminim ki önümüzdeki sezon hedefimize hep birlikte ulaşacağız” dedi.
Çağrı Ortakaya de Samsunspor’un çok büyük ve hedefleri olan bir camia olduğunu belirterek, “Biz de bu hedefleri ulaşmak için sahada elimizden gelen gayreti gösterip Samsunsporu hak ettiği yere, Süper Lig'e taşıyacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Samsunspor’Da Iki Yeni Transfer

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler