YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şekercilerde Bayram Yoğunluğu

SAMSUN (AA) - Samsun'da Ramazan Bayramı öncesinde bayramların vazgeçilmez ikramı olan şeker, çikolata ve lokum satışları arttı.

Samsun'da Ramazan Bayramı öncesinde bayramların vazgeçilmez ikramı olan şeker, çikolata ve lokum satışları arttı. Kale Mahallesi'nde bulunan ve 1940 yılından bu yana üç kuşaktır şeker ve lokum ürünleri satan iş yerinde bugünlerde bayram yoğunluğu yaşanıyor. Dedesi Hasan Topçakar'ın küçük bir sermaye ile helva, lokum ve reçel üreterek açtığı işletmenin bugün Samsun'da önemli bir konuma geldiğini dile getiren Fikri Can Sakoğlu ise bayramda konuklarına ikram edeceği şeker, çikolata ve lokum satın aldığını belirterek, bayramların şeker ve lokumsuz olmayacağını ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler