YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Kızılayı Şube Başkanları Havza'da Buluştu

Türk Kızılayı Samsun il ve ilçe şubelerinin başkanları, Havza'da bir araya geldi.

Türk Kızılayı Samsun il ve ilçe şubelerinin başkanları, Havza'da bir araya geldi.

Havza Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Keskin ile ilçelerde görev yapan Türk Kızılayı'nın temsilcileri yer aldı.

Keskin, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nın yurt genelinde olduğu gibi yurt dışında yaşanan felaketlere kayıtsız kalmayarak ilk dost eli uzatan kurumlardan biri olduğunu söyledi.

Düzenlenen toplantının belirli aralıklarla tekrar edildiğini anımsatan Keskin, "Bu ay Havza şubemizin misafiri olarak Samsun Merkez ve ilçe başkanları olarak Havza'da toplandık. Toplantılar aile ruhunu, Kızılaycılık ruhunu pekiştirmekte için önemli. Toplantılarımızda gerekli istişareler yapılarak, şubelerimizin organizasyonu, yapılacak işler gibi konular konuşularak, Kızılayın hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi hedeflenmekte" dedi.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Fatma Kalay

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler