YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 27 yaşındaki Murat Karagüzel, çıkarıldığı

Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 27 yaşındaki Murat Karagüzel, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aykut Süzgüner'i Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki boş binada iki kişiye bonzai satarken suçüstü yakaladı. Şüphelinin üzerinden 7 paket bonzai ve 60 gram esrar çıktı. Polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Öte yandan Süzgüner'in suç ortağı olduğu belirlenen Murat Karagüzel de polisin takibi sonucu yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Karagüzel de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler