YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yakakent Doğa Turizmine Açılacak

Kültür ve Turizm İl Müdürü Yüksel Ünal, Yakakent ilçesinde bulunan Çamgölü ormanlarının doğa turizmi için aktif olarak kullanılabileceğini belirtti.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Yüksel Ünal, Yakakent ilçesinde bulunan Çamgölü ormanlarının doğa turizmi için aktif olarak kullanılabileceğini belirtti. Çamgölü ormanlarında yürüyüş parkuru oluşturulması için bölgede inceleme yapan Ünal, belediye çalışanlarından da bilgi aldı. Çamgölü mevkisinin macerasever doğa tutkunları için önemli bir merkez olabileceğini belirten Ünal, "Samsun'da deniz turizminin yanında alternatif olarak doğa turizmini de geliştirmek istiyoruz. Bu kapsamda Çamgölü ormanları son derece uygun bir alana sahip. Ormanın içinde yürüyüş parkurları yapılmasıyla dünya standartlarında bir alan olacak. Doğası ve manzarasıyla eşsiz güzellikte. Bu güzelliklerin tanıtılarak ortaya çıkarılmasını önemsiyoruz" dedi. Ünal, Çamgölü ormanlarına günübirlik doğa yürüyüşleri düzenleyeceklerini de ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler