YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ar-ge Başkan Yardımcısı Milletvekili Uslu, İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcılığı'na seçilen Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Zeynep...

Ar-ge Başkan Yardımcısı Milletvekili Uslu, İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcılığı'na seçilen Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, ilk toplantısını AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, başkan yardımcıları ve AR-GE başkanlarının bulunduğu toplantıda konuşan Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, "Partimizin kuruluşundan beri AR-GE olarak halkın ne istediğini, ne talep ettiğini, ne düşündüğünü bilmek için çalışılıyor. Yerelde de bu anlamda çalışmalar yapılıyor. Bugün bu vesileyle il başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Toplantıya ilişkin bilgi veren Uslu, "Değerli başkanımızın ilimizin her alanında yürüttüğü çalışmaları, şüphesiz ki AK Parti ailesi olarak teşkilatımızın her birimleri desteklemeye devam ediyor. Bu çerçevede şahsımın da dahil olduğu tüm milletvekili arkadaşlarımla sürekli sahada olmak ve milletle iç içe, milletin sorunlarına vakıf olmaya her daim gayret göstererek bir çözüm mercii olmaya da dikkat ederek bu çerçevede çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

AR-GE birimi olarak çalışmalarını sürekli sürdürdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise, "Bilindiği gibi Siverek'te 'Siyaset Akademisi' çalışmamız devam ediyor. Cumartesi günleri gerçekleşen programa yarın Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu gelerek katılacak. Sayın vekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevinin hem kendisine, hem teşkilatımıza, hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada, AR-GE toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler