YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıklıgöl'de tinerci dehşeti

Şanlıurfa’da, madde bağımlısı 25 yaşındaki Kemal Çiçek, tiner çektikten sonra Balıklıgöl'de 2 kişiyi bıçakladı.

Balıklıgöl'de tinerci dehşeti

Şanlıurfa’da, madde bağımlısı 25 yaşındaki Kemal Çiçek, Balıklıgöl'de dehşet saçtı. Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen madde bağımlı Çiçek, tiner çektikten sonra üzerinde bulunan bıçak ile ratgele yoldan geçen 2 kişiyi bıçakladı. Korkuya yol açan bıçaklı saldırgan, polisin 2 saat süren takibi sonunda yakalandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Balıklıgöl yakınındaki Kuyumcular Çarşısı'nda meydana geldi. Balıklıgöl civarında dolaşan madde bağımlısı Kemal Çiçek, Kuyumcular Çarşısı içerisinde dolaşanlardan para istedi. Çiçek, kendisine olumsuz yanıt verilmesi üzerine yanındaki bıçağı çekerek çarşıda yürüyen 38 yaşındaki Kemal Alsaç ile 26 yaşındaki Çetin Uyar’ı bıçaklayıp kaçmaya başladı. Çiçek, elindeki bıçak ile çevreyi tehdit edip, kimsenin kendisini takip etmesini istemeyip, yakalamaya kalkışmamasını istedi. Ara sokaklara kaçan madde bağımlısı genç izini kaybettirdi.

Saldırı sırasında boğazı kesilen Kemal Alsaç ile kolundan bıçaklanan Çetin Uyar, esnafların çağırdığı ambulans ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. tedaviye alınan ve Kemal Alsaç'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Çetin Uyar'ın da tedavisinin ayakta yapıldığı öğrenildi.

NEFES KESEN KOVALAMACA Esnafların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, kaçan madde bağımlısının yakalanması için bölgeyi ablukaya aldı. Çok sayıda resmi ve sivil polis, şüphelinin kaçış istikametinde bulunan ara sokaklarda arama yaptı. Polisin arama çalışmalarına bazı çevredekilerde ellerine aldığı demir çubuklar ile katıldı. Polisin sokak sokak aradığı Kemal Çiçek'in izine yaklaşık 2 saat sonra ulaşıldı.

Bıçakçılar Mahallesi'ndeki bir sokakta görülen şüpheli, polisleri görünce yine kaçmaya çalışıp, elindeki bıçak ile tehditler savurdu. Şüpheli, kovalamaca sonucu biber gazı ile etkisiz hale getirilerek yakalandı. Elleri arkadan kelepçelenen Çiçek, daha sonra olası linç girişimine karşı polis aracıyla hızla olay yerinden uzaklaştırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen ve sorgulanmasına başlanan Çiçek'in, tiner çektiği için sağlıklı konuşamadığı ve değişik suçlardan birçok sabıkası bulunduğu, cezaevinden de kısa süre tahliye edildiği öğrenildi.

Kentte korkuya yol açan olayın ardından Kuyumcular Çarşısı esnafı, bölgede madde bağımlılarının sayısının her geçen gün arttığını ileri sürdü. Esnaf, polisin önlemlerini artırmasını istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler