YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çamaşır asan kadının kafasına isabet etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir kadın, evinin çatısında çamaşır asarken Suriye’den seken kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Çamaşır asan kadının kafasına isabet etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir kadın, evinin çatısında çamaşır asarken Suriye’den seken kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu yaralandı.Rasulayn’da PYD ile El Nusra arasında yaklaşık 3 gündür süren sessizlik, bu akşam saatlerinde bozuldu. İki grup arasında akşam saatlerinde yaşanan hareketli saatlerde PYD güçleri daha geride bulunan havan toplarını uçaksavar silahlarının bulunduğu kamyonlara yükleyerek çatışma noktasına götürdü. Sınır boyunca Türk askeri gerekli güvenlik önlemlerini alırken, PYD ile El Nusra güçleri arasında yaşanan çatışma esnasında seken bir kurşun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde evinin çatışında çamaşır asan Hüsnügül Turan (32) isimli kadının kafasına isabet etti. Yaralı kadın yakınları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kafasına dikiş atılmasından sonra Şanlıurfa’ya sevk edildi. Sevk edildiği esnada hastanede ambulans bulunmamasına tepki gösteren yaralı kadının yakınları ile hastane görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Olay yerine polis ve özel harekat polisleri sevk edilirken, daha sonradan gelen ambulans ile yaralı kadın Şanlıurfa’ya sevk edildi.Yaralı kadının kocası Abdulhaluk Turan, “Eşim çamaşır toplarken Suriye’den gelen bir mermi kafasını sıyırdı. Hastaneye getirdik ve dikiş atılar kafasına. Kendisi kanlar içinde aşağıya inince acil olarak hastaneye getirdik” dedi.

Çamaşır asan kadının kafasına isabet ettiÇamaşır asan kadının kafasına isabet etti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler