YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceylanpınar'da uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 8 kişi tutuklandı.

Ceylanpınar'da, 6 aylık teknik takip yürüten polis, ilçede ''uyuşturucu ticareti yaptığı'' iddia edilen kişilere yönelik operasyon başlattı. 10 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 300 gram toz esrar ele geçirildi.

Emniyette alınan ifadelerinin ardından 12'si serbest bırakılan zanlılardan, ''uyuşturucu ticareti yaptıkları'' öne sürülen F.Ö, H.Ö, A.K, K.D, S.D, M.K, D.B, A.Ç. ve İ.D. sağlık kontrollerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan F.Ö, H.Ö, A.K, K.D, S.D, M.K, D.B. ve A.Ç. tutuklandı. İ.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada adliye çıkışında, zanlıların bahçede bekleyen yakınları kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler