YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gap Arena’nın Çimleri Değişecek

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, GAP Arena Stadı çiminin PTT 1....

Gap Arena’nın Çimleri Değişecek

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, GAP Arena Stadı çiminin PTT 1. Lig sezonu biter bitmez değiştirileceğini söyledi.

GAP Arena Stadı'ndaki çimlerin büyük oranda yıprandığını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ''2010 yılında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından düzenlenen motor sporları yarışları sahaya büyük bir zarar vermiştir. Sahaya dökülen kumlar rüzgarla birlikte çimlerin üzerine gelmiş ve bu durum hem sahamıza hem de drenaj sistemine çok ciddi zararlar vermiştir. Ayrıca Şanlıurfa Spor'un antrenman yapacak başka bir yeri olmamasından kaynaklı tüm antrenmanlarını GAP Arena Stadı'nda yapması da çimlerimizi olumsuz etkilemiştir'' dedi.

Yıldız, Vali Celalettin Güvenç'in talimatıyla sezonun ardından çalışmalara başlanılacağını ifade ederek, "Sahanın zemini ve drenajını tüm teçhizatıyla yeniden yapıp, eski halinden daha iyi duruma getireceğiz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler