YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kız arabanın altında böyle kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde park halindeki bir otomobilin freni boşalması ile geri geri gitmesi sonucu, kaldırım üzerinde annesi ile dolaşan genç kız aracın altına aldı.

Genç kız arabanın altında böyle kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde park halindeki bir otomobilin freni boşalması ile geri geri gitmesi sonucu, kaldırım üzerinde annesi ile dolaşan küçük bir kız altında kaldı. Ağır şekilde yaralanan küçük kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Olay, Siverek'in İnönü Bulvarı'nda meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen park halindeki bir otomobil, freninin boşalması sonucu hızlıca geri geri gitmeye başladı. Sürücüsü içinde bulunmayan otomobil, kaldırımda annesiyle birlikte yürüyen R.D. isimli çocuğa çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, R.D. otomobil ile çöp konteynırının altında kaldı. Kazanın yaşanması ile birlikte çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederek, küçük kızı otomobilin altından çıkardılar.

Ağır şekilde yaralanan R.D., olay yerine çağırılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan R.D., durumunun ciddiyetini koruması üzerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan R.D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler