YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köy yolunda kaza: 1 ölü 6 yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Köy yolunda kaza: 1 ölü 6 yaralı

Kaza haberini alıp olay yerine gelen kazazede yakınları sinir krizi geçirdi. Hırslarını araçtan almaya çalıştı.

Kaza saat 12.00 sıralarında Şanlıurfa merkeze bağlı Kızılburç Köyü yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Veysi Kurt yönetimindeki 63 N 798 plakalı araç virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Kaza esnasında araçta bulunan Binevş Kurt,(55) yaşamını kaybetti. Emine Kurt (47), Hazal Yıldırım, Hüseyin Kurt(4), Yaşar Kurt, Mehmet Kurt ve Veysi Kurt yaralandı. Yoldan geçen sürücüler ve tarlalarında çalışan vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevkedildi. Binevş Kurt olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edilirken Emine Kurt kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

KAZA HABERİNİ DUYAN KOŞTU

Mersavi Aşireti’ne mensup ailenin kaza geçirdiğini duyanlar kaza mahalline koştu. Karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine sevkedilen jandarma ekipleri kaza mahallinde taşkınlık yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

HIRSLARINI ARACI YUMRUKLAYARAK ALMAYA ÇALIŞTILAR

Kurt Ailesi yakınları kaza mahallinde yerde yatan yaralıları görünce sinir krizi geçirdi. Sağlık ekibinin müdahalesini izleyen vatandaşlar, yerde yatan cansız bedeni görünce baygınlık geçirdi. Kadınlar feryat ederken sağlık ekibi baygınlık geçirenlere müdahale etti.

BOŞUNA MI BAKAN SEÇTİK

Mersavi Aşireti’ne mensup bir milletvekil bulunmadığı için hükümetin kendilerine sahip çıkmadığını belirten aile mensupları, “Boşuna mı Bakan Seçtik? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bu yoldan geçerken “burası genişletilecek” dedi. Bozova’nın bütün trafiği bu yol üzerinden akıyor. Bu kadar işlek bir yol neden bu kadar dar. İki araç yan yana geçemiyor. Devlete sesleniyoruz. Bu yolu genişletsinler!” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler