YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şanlıurfa Belediyesi'nden Denk Bütçe

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi, ocak ayında yaptığı harcamalara karşılık elde ettiği gelirle denk bütçe oluşturdu.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi, ocak ayında yaptığı harcamalara karşılık elde ettiği gelirle denk bütçe oluşturdu.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, belediyenin geçen ayı kapsayan gelir, personel giderleri, mal ve hizmet alımları, yatırım harcamaları, kamulaştırma giderleri, emekli olan personele ödenen ücretleri gösteren gelir ve gider bütçesine ait faaliyet raporu yayımlandı.

Söz konusu aya ait İller Bankası, vergi ve harç gelirlerinin yer aldığı raporda kurumun toplam 20 milyon 515 bin 826 lira gelir elde ettiği belirtildi.

Raporda aynı dönemde personel ve mal giderlerine harcanan miktarın da eşit olduğu kaydedildi.

Muhabir: Halil Fidan

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler