YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seken kurşunlar bir can daha aldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, bayram alışverieşi yapan 1 kişi, Suriye’de yaşanan çatışmalardan seken kurşunla öldü.

Seken kurşunlar bir can daha aldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, çocuklarıyla bayram alışverieşi yapan 1 kişi, Suriye’nin Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalardan seken kurşunla hayatını kaybetti.

Bayram alışverişi için çocuklarıyla beraber Ceylanpınar’ın Aydoğdu köyünden gelen Ramazan Zeybel, Suriye’nin Rasulayn kentinde PYD ile El Nusra arasında yaşanan çatışmalardan seken bir kurşunla hayatını kaybetti.

Zeybel, Gazi Caddesi üzerinde çocukları ile birlikte bayram alışverişi için gezerken Rasulayn’dan seken bir kurşun göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan talihsiz adam vatandaşların yardımı ile Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Zeybel buradan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Zeybel, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dörtyol'daki patlamada ölü ve yaralı yok

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanos Dağları'nda sabah saatlerinde iki ayrı patlama meydana geldi. Aralıklarla yaşanan patlamalar, Erzin, Dörtyol ve İskenderun'da büyük paniğe yol açtı. Patlamalarda ölü ve yaralı bulunmadığını söyleyen Erzin Kaymakamı İskender Yönden, olayın detaylıca araştırıldığını belirtti.

Dörtyol'da sabah saat 07.31 sularında şiddetli bir patlama yaşandı. İki dakika arayla gerçekleşen patlamalar, başta Dörtyol olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Büyük paniğe neden olan patlamaların Amanos Dağları'nda kurulu bulunan maden ocaklarında meydana geldiğini ifade eden Erzin Kaymakamı İskender Yönden, patlamada ölü ve yaralı olmadığını açıkladı.

"FÜZE İDDİASI DOĞRU DEĞİL"

Patlama sonrasında bölgede yayılan Suriye'den füze atıldığı iddialarının asılsız olduğunu duyuran Kaymakam Yönden, "Amanoslar'da bulunan taş ocaklarında yapılan bir kontrollü patlama üzerinde duruyoruz. Erzin ve diğer ilçeleri de etkiledi. Patlamada ölü ve yaralı çok şükür yok. Füze ya da bomba değil, taş ocaklarındaki bir patlamadır. Patlamayla ilgili detaylı çalışmalar devam etmektedir." diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler