YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sp Genel Başkanı Kamalak: Türkiye Ekonomisi Üretmiyor, Tüketiyor (2)

ŞANLIURFA ADAYLARINI TANITTILAR SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şanlıurfa'da milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda partililere

Sp Genel Başkanı Kamalak: Türkiye Ekonomisi Üretmiyor, Tüketiyor (2)

ŞANLIURFA ADAYLARINI TANITTILAR
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şanlıurfa'da milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.
Toplantıda partililere hitap eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çözüm süreci ile milletin ayrıştırılmaya, bölünmeye çalışıldığını ileri sürerek, "Terör belasından bu ülkenin kurtulmasını isteyen en çok biziz. Kardeşlik ve barışın tesis edilmesini isteyen biziz. Çözümün olmasını isteyen biziz. PKK terör örgütü sınırlarımızın dışına çıksa, silahı bıraksa, siyasi zeminde tam demokratik bir gündemle siyasi haklarını talep etse hiçbirimiz buna karşı çıkmayız. Gözümüzü kapatmayız, arkamızı dönmeyiz. Ama geldiğimiz nokta öyle bir nokta değil" dedi.
Çözüm sürecinde yer alan unsurların toplumun tamamını kucaklamadığı görüşünü de savunan Destici, "Sadece PKK ve onun siyasi uzantılarını muhatap alarak çözüm süreci başlatırsanız işte bu gerçek bir çözüm süreci olmaz. Buradan bir kez daha Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum; bu yol yol, gidiş gidişat değildir. Getirdiği netice ortadadır. Buradaki bütün kardeşlerimiz terör örgütüne ve onun uzantılarına terk edilmiştir. Adeta onların insafına bırakılmıştır. Bu kabul edilebilir bir durum değildir" diye konuştu.
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da Şanlıurfa'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.

Sp Genel Başkanı Kamalak: Türkiye Ekonomisi Üretmiyor, Tüketiyor (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler