YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriye'den Türkiye'ye Geçen 2 Terörist Yakalandı

ŞANLIURFA, KİLİS, (DHA)- SURİYE'nin kuzeyinden yasa dışı yollarla Şanlıurfa ve Kilis'e geçen PKK/PYD üyesi 2 terörist, jandarma tarafından yakalandı. Sınır hattından

ŞANLIURFA, KİLİS, (DHA)- SURİYE'nin kuzeyinden yasa dışı yollarla Şanlıurfa ve Kilis'e geçen PKK/PYD üyesi 2 terörist, jandarma tarafından yakalandı.
Sınır hattından yasadışı yollarla Şanlıurfa ve Kilis'e geçen 2 şüpheliyi fark eden jandarmalar, harekete geçti. Yapılan incelemede terör örgütü PKK/PYD üyesi olduğu saptanan 2 terörist, gözaltına alınarak sorgulanmak üzere jandarma komutanlıklarına götürüldü.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada da "Şanlıurfa ve Kilis’te, Suriye kuzeyinden Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist, güvenlik güçlerince yakalanmıştır" denildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler