YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ticaret Borsası Başkanı Kaya'nın 'çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı...

Ticaret Borsası Başkanı Kaya'nın 'çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, gazetecilerin toplumun vicdan ve duygularına tercüman olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek için sıcak haber ulaştırma gayreti içerisinde gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, gazetecilerin bu anlamda toplumun vicdan ve duygularına tercüman olduğunu vurguladı.

Gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığına değinerek, gazetecilik mesleğinin çok kutsal olduğunu kaydeden Başkan Kaya, gazetecilerin ülke ve dünya gündeminde gelişen olayları kamuoyuna anında ve başarıyla ulaştırdıklarını belirterek, çalışan gazetecilere başarılar diledi.

"Yerel basın, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülen projelerin kamuoyuna aktarılmasında büyük önem taşımaktadır" diyen Kaya, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, tüm çalışan gazetecilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler