YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ticaret Borsası Fakıbaba’yı Ağırladı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Belediye birim amirleri,...

Ticaret Borsası Fakıbaba’yı Ağırladı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Belediye birim amirleri, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Mehmet Kaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Mehmet Kaya ile bir süre görüşen Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekiler borsanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Kaya, Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliği’ne sunularak hibe desteği alan projeler hakkında bilgi verdi. İnşaat çalışmaları devam eden yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Başkan Kaya, kendilerini destekleyen Fakıbaba ve belediye çalışanlarına da teşekkür etti.

Tebrik ziyaretinde bulunan Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Üyesi Ahmet Göktaş ve Borsa üyesi Nahsan Bülbül karşıladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler