YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Umutla Yürüyorum" Projesi

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün, "Umutla Yürüyorum" projesi kapsamında, kapak toplama kampanyası başlatıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün, "Umutla Yürüyorum" projesi kapsamında, kapak toplama kampanyası başlatıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Yorgancı, projenin ve hazırlanan kapak toplama kutularının tanıtımı için polisevinde düzenlenen toplantıda, projeyi, engellilere karşı duyarlılık oluşturmak, öğrencilerde yardımlaşma duygusunu geliştirmek ve sosyal sorumluluk bilincini arttırmak amacıyla hayata geçirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında ilk etapta hazırlattıkları 200 adet kapak toplama kutusunun kentteki okullara, kamu kurumlarına ve insanların yoğun olduğu yerlere bırakılacağını aktaran Yorgancı, "Toplanan kapakları anlaştığımız sponsor firmalara vereceğiz. Onlardan tekerlekli ve akülü sandalye temin edeceğiz. Bunları da tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" dedi.

Yorgancı, kutulara her renkte kapakların atılabileceğini ifade ederek, başta öğrenciler olmak üzere tüm vatandaşların kampanyaya destek olmasını istedi.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık da projenin kendilerini sevindirdiğini belirterek, geçen yıl da Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptıkları projeyle 28 adet tekerlekli sandalye dağıttıklarını hatırlattı.

Program sonunda katılımcılar, proje için hazırlanan kutulara sembolik olarak kapak attı.

Toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sarmış, Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, sponsor firma temsilcileri ve ilgililer katıldı.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler