YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urfa’da Konser İzdihamı

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kolpa’nın sahne aldığı konserde izdiham yaşandı.

Urfa’da Konser İzdihamı

Birçok vatandaşın dışarıda kaldığı konsere katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Maya takviminin 21 Aralık’ta sona ermesi ve dünyanın yeni bir çağa giriş yapacağı dedikoduları başını alıp giderken Şanlıurfa Belediyesi 21 Aralık’ta konser düzenledi. Sosyal medyada kıyamet konseri olarak günün en çok konuşulan konularından olan Kolpa konseri izdihama neden oldu.

SALON DOLDU KAPILAR KİLİTLENDİ

Şanlıurfa Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlediği ayın konseri saat 20.00’de başladı. Konserin başlamadan bir saat önce konserin düzenlendiği Urfa City AVM konferans salonu doldu. Bin kişilik salona yaklaşık bin 500 kişinin girdiğini gören belediye yetkilileri kapıları kilitledi. Kapıların kilitlemesinin ardından yüzlerce vatandaş dışarıda kaldı. Konserde görev alan polis ekipleri anons ederek salonda yer kalmadığını belirtti ve vatandaşların dağılmalarını istedi.

KOLPA'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Konserin düzenlendiği salonun dışı kadar içi de hareketliydi. Salonu dolduran vatandaşlar saat 20.00’de başlayacağı söylenen konserin 15 dakika gecikmesini protesto etti. Ancak Kolpa grubunun sahneye çıkması ile birlikte vatandaşlar konserin tadını çıkardı. Birbirinden güzel parçalarını Şanlıurfalılar için seslendiren grup, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler