YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urfa’yı Sel Vurdu: 11 Yaralı

Urfa’yı Sel Vurdu: 11 Yaralı

Urfa’yı Sel Vurdu: 11 Yaralı

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sel suları nedeni ile iki araç kaza yaparken 11 kişi yaralandı.

Özellikle merkez Merkez’de etkili olan sağanak yağış sebebiyle Akçakale yolunda bazı araçlar suda kaldı. Ani bastıran yağmurda kent merkezinde cadde ve bulvarlarda biriken aşırı su sebebiyle araçlar güçlükle ilerleyebildi. Aşırı yağış şehirler arası yollarda da kazalara neden oldu. Sağanak yağışın sele dönüştüğü Şanlıurfa Mardin Karayolu 20. kilometresinde trafik kazaları yaşandı.

İddiaya göre Şanlıurfa’dan Mardin istikametine giden Necmi Hışmanoğlu yönetimindeki 63 PR 460 plakalı araç sel suları nedeni direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yöne fırladı. Karşı yöne fırlayan otomobil Urfa istikametine gelen Hüseyin Çoban 63 PY 128 plakalı otomobile çarptı. Kaza’nın ardından akaryakıt istasyonu çalışanları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

4’Ü ÇOCUK 11 YARALI

Ancak aynı noktada sel suları iki kazaya daha neden oldu. İbrahim Yılmaz hakimiyetindeki 09 K 6537 plakalı araç ile Ahmet Öztop kontrolündeki 16 HN 500 plakalı araçlar aynı noktada kaza yaptı. Kazaların ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada 63 PY 128 plakalı araçta bulunan Çoban Ailesinden Hamit, Zehra, 4 aylık olan Enes, 3 yaşında Zerda, 4 yaşındaki Reyhan, 5 Yaşındaki Enise Çoban, araç sürücüsü Hüseyin Çoban, İbrahim Yılmaz, Ahmet Öztop, Necmi Hışmanoğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şanlıurfa’da çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis kazanın yaşandığı yerde önlem alırken sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kent merkezinde etkili olan sağanak yağmurun merkez köylerinde de ulaşımı aksattığı tarlalarda su birikintileri olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler