YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Viranşehir'den Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti ilçe başkanları Viranşehir'de toplandı.

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti ilçe başkanları Viranşehir'de toplandı.

İl Başkanı Yusuf Eğilmez, parti binasında düzenlenen toplantıda, bundan sonra bu tür çalışmaların ilçelerde de yapılacağını kaydetti.

Toplantıya, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Halfeti, Harran, Hilvan, Siverek ve Suruç ilçe başkanları ile diğer ilgililer katıldı.

-Suriyeli baba kızıyla hayata tutunmaya çalışıyor

Ülkelerindeki yaşanan olaylardan kaçarak Viranşehir'e gelen Suriyeli Hüseyin Bin Naif, 10 aylık bebeğiyle hayata tutunmaya çalışıyor.

Çıkan çatışmada eşini kaybeden Bin Naif, geldiği ilçede hayırseverlerin yardımıyla tek odalı evde 10 aylık kızı Zeynep ile yaşıyor. Bin Naif, ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor.

Bin Naif, yaptığı açıklamada, Suriye'de yaşanan çatışmalardan kaçarak önce Diyarbakır'a oradan da Viranşehir'e geldiğini belirtti.

Çatışmalarda eşini kaybettiğini anımsatan Bin Naif, "Ülkemdeki savaşta akrabalarımı ve çok sevdiğim eşimi kaybettim. Eşimden bana kalan tek hatıra ise 10 aylık bebeğim Zeynep oldu. Savaş sonrası Türkiye'ye sığındım" şeklinde konuştu.

-Ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi

Viranşehir'de bir otomobilde 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, ilçe merkezinde yaptığı kontrollerde M.H'nin kullandığı otomobilde 2 ruhsatsız av tüfeği ile 20 adet av fişeği buldu.

Sürücü ile otomobildeki C.D. gözaltına alındı.

Muhabir: Reşit Dağ / Yasin Dikme

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler