YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Sadak’tan gece temizlik denetimi

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Temizlik Müdürlüğü bünyesinde yürütülen gece yapılan çöp toplama ve ilaçlama...

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Temizlik Müdürlüğü bünyesinde yürütülen gece yapılan çöp toplama ve ilaçlama çalışmaları yerinde görmek ve çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla gece Yeni ve Bahçelievler Mahallelerinde denetimlerinde bulundu.
Havaların iyice ısındığı bu günlerde özellikle gece saatlerinde haşerelerin vatandaşları rahatsız etmesini önlemek amacıyla Nisan ayında başlatılan ilaçlama ve çöplerin zamanında toplanarak olası çöp kokusunu engellemek amacıyla Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Yeni ve Bahçelievler Mahallesinde incelmelerde bulundu. Yaptığı inceleme ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Sadak Belediye yönetimi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek amacıyla geceli gündüzlü yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler