YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baykan'da Konferans Düzenlendi

SİİRT (AA) - Siirt İnsan Hakları Komisyonu üyeleri Baykan ilçesinde çocuk haklarıyla ilgili düzenlenen konferansa katıldı. 

Siirt İnsan Hakları Komisyonu üyeleri Baykan ilçesinde çocuk haklarıyla ilgili düzenlenen konferansa katıldı. Baykan İlçe Kütüphanesi Salonu'nda düzenlenen konferansa, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük başkanlığındaki komisyon üyeleri, gazeteci İzettin İlçin ile avukat Ayfer Bayeroğulları konuşmacı olarak katıldı. İlçin, cinayet ve kadın davalarında sosyolojik ve psikolojik etkenler üzerinde katılımcılara bilgi verirken, avukat Bayeroğulları ise bölgede yaşanan çocuk gelin olaylarına değindi. Okula gönderilmeyen kız çocuklarının da ele alındığı konferansı, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, kurum amirleri ve öğrenciler izledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler