YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baykanlı Öğrenciler Için Etkinlik

SİİRT (AA) - Siirt Bir Ses Ver Derneği tarafından ağırlanan Baykan ilçesinden 100 öğrenci, Kurşun Askerin Utancı adlı oyununu izledi.

Siirt Bir Ses Ver Derneği tarafından ağırlanan Baykan ilçesinden 100 öğrenci, Kurşun Askerin Utancı adlı oyununu izledi. Onursal başkanlığını Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın'ın yaptığı derneğin davetlisi olarak kente gelen 100 öğrenci onuruna bir lokantada yemek verildi. Yemeğe, Arzı Aydın, Dernek Başkanı ve Vali Yardımcısı Bahadır Yörük'ün eşi Sinem Yörük, Vali Yardımcısı Mustafa Pala'ın eşi Asuman Pala, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, Aile Sosyal Politikalar Müdür vekili Gökhan Merakçı ve diğer dernek yöneticileri katıldı. Yörük, derneğin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Baykan ilçesinden 100 öğrenciyi misafir ettiklerini belirterek, amaçlarının çocukların kişisel gelişimine katkı sunmak olduğunu söyledi. Alışveriş yapmaları için öğrencilere 50 lira hediye çeki verdiklerini anlatan Yörük, şöyle dedi: "Her öğrencimize bir kişisel bakım seti de hediye edeceğiz. Amacımız, çocuklarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaktır. Öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlamaktır. Dernek olarak bu tür sosyal içerikli projelere devam edeceğiz." Öğrenciler, daha sonra Van Devlet Tiyatrosu tarafından Kültür Merkezinde sahnelenen "Kurşun Askerin Utancı" adlı oyunu izledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler