YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu:

SİİRT (AA) - Hür Dava Partisi (Hüda Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Çağdaş firavunlar kendi ataları olan firavunların mirasını devam ettiriyor.

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Çağdaş firavunlar kendi ataları olan firavunların mirasını devam ettiriyor. Mısır'da 528 İhvan Müslimin üyesi hakkında göstermelik, düzmece bir mahkeme sonucunda, gayri meşru bir mahkemenin vermiş olduğu idam kararı kendi ataları firavunun izinden gittiklerinin çok bariz bir göstergesiydi" dedi. Yapıcıoğlu, Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, her zaman çağdaş Musaların da var olacağını söyledi. Tarih boyunca insanları kendine hizmet ve kulluk etmeye, köle olmaya çağıran zalimlerin hep var olduğunu anlatan Yapıcıoğlu, bunun karşısında insanları zulümden, kölelikten, kölelik düzenlerinden kurtulmaya çağıran kutlu önderlerin olduğunu belirtti. Mısır'daki idam kararına da değinen Yapıcıoğlu, şöyle konuştu: "Çağdaş firavunlar kendi ataları olan firavunların mirasını devam ettiriyor. Mısır'da 529 İhvan Müslimin üyesi hakkında göstermelik, düzmece bir mahkeme sonucunda, gayri meşru bir mahkemenin vermiş olduğu idam kararı kendi ataları firavunun izinden gittiklerinin çok bariz bir göstergesiydi. Buradan bu kararı verenleri, verdirenleri ve bunu gerçekleştirenleri lanetliyorum." "Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir siyasi parti açık ve net bir şekilde 'Referansımız İslam'dır' dedi. Kardeşlerim, bizim kainata, insanlığa, insanlar tarafındaki ilişkiye, uluslararası ilişkimize bakışımız Müslümancadır" diyen Yapıcıoğlu, ticarete, sosyal hayata, aile hayatına, siyasete Müslümanca baktıklarını, değerlendirdiklerini ve reçetelerini de Müslümanca yazacaklarını kaydetti. Toplumun ahlaki bir çöküntüye doğru gittiğini belirten Yapıcıoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: "Gençliği ve özellikle kadını, bütün bir toplumu ifsat etmek için onları ifsat etmekle işe başlamışlar. İfsat için bütün şer odaklar işbirliği ve güç birliği halinde. Faizsiz kimse kimseye borç para vermez olmuş. Her köşe başında devlet eliyle kumar oynatılıyor. Vergisini vermek kaydıyla fuhuş da serbest, kumar da resmi."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler