YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtalan'daki Tenis Kortu Yeniden Hizmete Açılacak

SİİRT (AA) - Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, ilçede atıl durumdaki tenis kortunun yeniden hizmete açılacağını söyledi.

Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, ilçede atıl durumdaki tenis kortunun yeniden hizmete açılacağını söyledi. Beraberinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Şefik Kümet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ethem Güran ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tenis kortunda incelemelerde bulunan İmamoğlu, bakım ve onarım işlemlerinin ardından tenis kortunun sporseverlerin yeniden hizmetine sunulacağını bildirdi. Tesisin hizmete girmesiyle kortta tenis kursu da açılacağını ifade eden İmamoğlu, "Yıllardır bu tesis atıl durumda. Kullanılmadığı için hasar görmüş. Tesisin yeniden hizmete açılması için gerekli bakım ve onarım çalışmasına en kısa sürede başlayacağız" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler