YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkıran, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkıran, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Demirkıran mesajında, ilahi vahyin ve tamamlanmış evrensel mesajın son elçisi Hz. Muhammed'in dünyaya gelişini kutlandığı önemli bir haftada olduklarını belirterek, Hz. Muhammed'in dinlerin özündeki evrensel mesaj olan sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın son temsilcisi, insanlığın yol göstericisi olduğunu bildirdi. "Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya, insanı insan yapan erdemlerin odağında yer alan Peygamberimizi yeniden keşfetmeye, onun bizlere sunduğu çağlar üstü yüce değerlerden ve üstün ahlaktan daha fazla ilham almaya şu günlerde çok daha fazla ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum" diyen Demirkıran, rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Hz. Peygamberin, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik ettiğini belirtti. İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutlayan Demirkıran, bu günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini kaydetti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler