YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmara Depremi'nin 15. Yılı

SİİRT(AA) -Siirt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce 17 Ağustos 1999 Depreminin yıl dönümünde din görevlilerine yönelik eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Marmara Depremi'nin 15. Yılı

SİİRT-Siirt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce 17 Ağustos 1999 Depreminin yıl dönümünde din görevlilerine yönelik eğitim çalışması gerçekleştirildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca başlatılan Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında Şube Müdür V. Cahit Akkoyun tarafından verilen ve Sancaklar Çarşı Camiinde gerçekleştirilen eğitime, Siirt il genelindeki cami görevlileri katıldı. Siirt İl Müftülüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmada din görevlilerine afet öncesi, afet anında ve afet sonrası durumlarla ilgili görsel sunum yapıldı. Din görevlilerinin halkla iç içe olduğu, halktan saygı gördüğünü ve sahip oldukları bilgileri halka ve cami cemaatine aktarmalarının önemli olduğunu belirten İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sami Bozkurt, eğitim çalışmalarını tüm kamu kurumları ile özel sektöre yaygınlaştırdıklarını ancak alınan eğitimin geniş kitlelere aktarılacak olması nedeniyle diyanet görevlilerini önemsediklerini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler