YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pervari'de Eşeğin Isırdığı 3 Çocuk Hastanelik Oldu

- SİİRT’in Pervari İlçesi'ne bağlı Kocaçavuş Köyü'nde dışarıda oyun oynarken, kuduz olduğundan şüphelenilen eşeğin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden ısırılan 3 kardeş

Pervari'de Eşeğin Isırdığı 3 Çocuk Hastanelik Oldu

- SİİRT’in Pervari İlçesi'ne bağlı Kocaçavuş Köyü'nde dışarıda oyun oynarken, kuduz olduğundan şüphelenilen eşeğin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden ısırılan 3 kardeş hastanede tedaviye alındı.
Pervari İlçesi'ne bağlı Kocaçavuş Köyü'nde dışarıda oyun oynayan 6 yaşındaki Medine, 7 yaşındaki Muhammet ve 10 yaşındaki Şeymanur İlter kardeşler sahipsiz bir eşeğin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden ısırılan 3 çocuğu, eşeğe müdahale edip kovalayan köylüler güçlükle kurtardı. Eşeğin çeşitli yerlerinden ısırarak yaraladığı 3 kardeş, çağrılan ambulansla Pervari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kardeşlerden durumu ağır olan Şeyma Nur İlter, burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu için Siirt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Medine ve Muhammet İlter kardeşler ise Pervari Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, 3 kardeşe saldıran eşeğin kuduz olabileceği şüphesiyle köyde inceleme başlattı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler