YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siirt'te Fuhuş Operasyonu

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve görevlisinin de aralarında bulunduğu 3 kişi fuhuş iddiasıyla gözaltına alındı.

SİİRT - Siirt Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve görevlisinin de aralarında bulunduğu 3 kişi fuhuş iddiasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Siirt'te daha önce fuhşa zorlandıkları iddiasıyla şikayette bulunan 2 genç kız ile ilgili Siirt Cumhuiryet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Siirt Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve görevlisinin de aralarında bulunduğu 3 kişi ile zorla ilişkiye girdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan S.Ç, Ç.T ve C.E. emniyet müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, operasyon düzenlendiğini belirterek, bunun üniversiteyle bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Erman, "Savcılığın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında bir öğretim görevlisi ve bir öğretim üyesinin gözaltına alındığını öğrendik. Konunun üniversite ile ilgili bir alakası yok. Kişisel bir konudur" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler